Науковці заповідника започаткували серію інтерактивних уроків про відомих українців для галицьких школярів

З нагоди 149-ої річниці від дня народження відомої української поетеси Лесі Українки (1871–1913) науково-освітній відділ при співпраці з науково-методичною бібліотекою Національного заповідника «Давній Галич» організував для учнів Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла цікавий навчально-пізнавальний захід.

Інтерактивний урок для ліцеїстів підготувала та провела науковий співробітник заповідника, кандидат історичних наук Ірина Стасюк. У ході заняття учні працювали у командах і завдяки мультимедійним технологіям у формі гри дізнавалися про життя, творчість та сучасне осмислення Лесі Українки. Разом з тим у науково-методичній бібліотеці установи Любов Ониськів розгорнула книжково-ілюстративну виставку під назвою «Твоєму йменню вічно пломеніти», присвячену творчості відомої поетеси.

Учасники інтерактивної вікторини, не зважаючи на результат, отримали презенти від адміністрації заповідника, а організатори дійства разом із педагогічним колективом ліцею в особі заступника директора Любові Побуцької домовилися про подальшу співпрацю у проведенні подібних заходів.

Галерея зображень

back to top